Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 21 Mart 2015 - 11:43 Yorum: 0

Zara'da Çanakkale şehitleri anıldı

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla anma programı düzenlendi.İlçe Müftülüğü tarafından bir düğün salonunda gerçekleştirilen program, saygı duruşunda...

Zara'da Çanakkale şehitleri anıldı

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla anma programı düzenlendi.

İlçe Müftülüğü tarafından bir düğün salonunda gerçekleştirilen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

İlçe Müftüsü Sefer Alıcı, bugünün nesline vatan bırakan, Çanakkale'deki şehitler başta olmak üzere tüm şehitleri minnetle andıklarını söyledi.

Daha sonra İstanbul Bakırköy Bezmi Alem Camisi İmam Hatibi Hafız Remzi Gölbaşı tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti okundu.

Tepeköy Camisi İmam Hatibi Kamil İşbilir’in seslendirdiği ilahilerin ardından Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadir Özköse’nin konuşmacı olarak katıldığı "Çanakkale Şehitleri’nin Adanmışlık Ruhu" konulu konferans düzenlendi.

Konferans sonrası Kuran-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirildi.

Programa, Zara Kaymakamı Fehmi Likoğlu, Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, Sivas İl Müftü Yardımcısı Mehmet Şahin, oda başkanları, esnaf, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ETİKETLER: Müftülük , Çanakkale
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber