Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 17:53 Yorum: 0

Zara'da vergi rekortmenleri ödüllendirildi

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde vergi rekortmenleri ödüllendirildi. Zara Belediyesi'nin sosyal tesislerinde düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Fehmi Likoğlu, Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala,...

Zara'da vergi rekortmenleri ödüllendirildi

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde vergi rekortmenleri ödüllendirildi. 

Zara Belediyesi'nin sosyal tesislerinde düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Fehmi Likoğlu, Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, İlçe Mal Müdürü Murat Kurt, Esnaf ve Sanatkarlar Odası İlçe Başkanı Ahmet Okur, Şoförler ve Otomobilciler Odası İlçe Başkanı Ömer Yanıkoğlu ile Zara Mal Müdürlüğü personeli katıldı.

Programda konuşan Kurt, vergi vermenin hem bir vatandaşlık hem de kutsal bir görev olduğunu belirtti. Kurt, vergi borcu bulunmayan ve en yüksek vergi beyanında bulunan 2 traktör firması sahibine teşekkür etti.

Konuşmanın ardından 2014 yılı kurumlar vergisi Zara vergi rekortmeni Fikri Kaya ile gelir vergisi Zara vergi rekortmeni Ahmet Bal'a plaket verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber