Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 21 Mart 2015 - 12:33 Yorum: 0

Zaralı esnaftan Çanakkale Gezisi

SİVAS (AA) - Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı dolayısıyla Çanakkale'ye gezi düzenlendi.İlçede faaliyet gösteren 46 esnaf ve sanatkar,...

Zaralı esnaftan Çanakkale Gezisi

SİVAS (AA) - Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı dolayısıyla Çanakkale'ye gezi düzenlendi.

İlçede faaliyet gösteren 46 esnaf ve sanatkar, Çanakkale'ye gitmek için Zara'dan yola çıktı.

Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Okur, Çanakkale ruhunu yerinde yaşayabilmek için geziyi düzenlediklerini belirterek, "Bu topraklara kanları ile destan yazan atalarımızı, şehitlerimizi ziyaret edip, ruhlarına birer Fatiha okuyabilmek için ilçe esnafı olarak iki günlük gezi programı düzenliyoruz. Geziyle hürriyet ve istiklal mücadelemizin kazanılması için canlarını, kanlarını feda eden tüm şehitlerimizin mezarlarını ziyaret ederek, kendilerine Zara halkının minnet, şükran ve saygılarını sunacağız" diye konuştu.

ETİKETLER: Esnaf , Çanakkale
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber