Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Ekim 2016 - 12:53 Yorum: 0

ZDMMA mezunları Farabi Kampüsünde buluştu

Zonguldak Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisi (ZDMMA) Makine ve Maden Mühendisliği Bölümlerinde 1975 yılında öğrenimlerine başlayan mezunlar, "41...

ZDMMA mezunları Farabi Kampüsünde buluştu

Zonguldak Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisi (ZDMMA) Makine ve Maden Mühendisliği Bölümlerinde 1975 yılında öğrenimlerine başlayan mezunlar, "41 Kere Maşallah" etkinliğinde bir araya geliyor.

Üniversitenin temellerini oluşturan akademik kurumlardan olan Zonguldak Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisi (ZDMMA)'nın ilk öğrencilerinin buluşması, 8-9 Ekim tarihlerinde gerçekleştirildi.

Farabi Kampüsünde öğrenim gördükleri Makine Mühendisliği, Maden Mühendisliği ile o yıllarda ortak derslerin yapıldığı Tabii Bilimler binası olan bugünkü Fen Edebiyat Fakültesi binalardaki dersliklerinde buluşacak olan mezunlar, Akademiye başlayışlarının 41. yılını kutladılar.

Etkinliğe "41 Kere Maşallah" adını veren mezunlar için Mühendislik Fakültesi Dekanlığı, Mezunlarla İletişim Koordinatörlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanlığı tarafından çeşitli etkinlikler hazırlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber