Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 21 Şubat 2018 - 13:33 Yorum: 0

Zehir tacirleri ‘Sarıkız’dan kaçamadı

Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından zehir tacirlerine yönelik olarak yapılan operasyon ile uyuşturucu...

Zehir tacirleri ‘Sarıkız’dan kaçamadı

Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından zehir tacirlerine yönelik olarak yapılan operasyon ile uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Durumundan şüphelenilen bir aracın durdurularak "Sarıkız" uyuşturucu madde arama köpeği ile yapılan aramasında aracın çeşitli bölmelerine zulalanmış vaziyette toplam ağırlığı 4 kilo 350 gram gelen uyuşturucu toz esrar maddesi ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan bir şüpheli şahıs hakkında, "Uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama" suçlarından adli işlem yapıldıktan sonra şahıslar adli mercilere sevk edilmiştir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber