Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 21 Eylül 2017 - 11:23 Yorum: 0

Zehir tacirlerine operasyon

Eğitim ve öğretim yılı başlaması nedeniyle Muğla Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerince okul önlerinde ve...

Zehir tacirlerine operasyon

Eğitim ve öğretim yılı başlaması nedeniyle Muğla Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerince okul önlerinde ve çevresinde uyuşturucu ile mücadele çalışması başlatıldı.

Muğla il genelindeki tüm okulların çevresinde son 10 gün içerisinde gerçekleştirilen denetimlerde 1054.81 gr esrar, 721 adet Extacy hap,18.93 gr sentetik Kannaboid, 10 gr Skunk, 1 gr Metamfetamin, 2 hassas terazi ve çok sayıda kilit poşet ele geçirildi.

Yapılan denetimlerde 37 şüpheli hakkında işlem yapılırken, şüphelilerden 9'u tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden üçünün ise gözaltında sorgulamalarının devam ettiği açıklandı.

Zehir tacirlerine operasyon

Zehir tacirlerine operasyon

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber