Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Eylül 2016 - 12:53 Yorum: 0

ZEKA yönetimi Kütahya’da toplandı

Zafer Kalkınma Ajansı'nın (ZEKA) 2016 Yılının 10. Yönetim Kurulu Toplantısı Kütahya Valiliği'nin ev sahipliğinde Zafer Kalkınma Ajansı Toplantı Salonunda...

ZEKA yönetimi Kütahya’da toplandı

Zafer Kalkınma Ajansı'nın (ZEKA) 2016 Yılının 10. Yönetim Kurulu Toplantısı Kütahya Valiliği'nin ev sahipliğinde Zafer Kalkınma Ajansı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar Valisi ve Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yıldırım başkanlığında yapılan toplantıya Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Uşak Valisi Ahmet Okur, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Selim Kandemir ile Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı ve Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, "Bildiğiniz üzere 30 Mart 2016 tarihinde 2 yeni mali destek programı ilan etmiştik. Yenilikçi KOBİ Mali Destek Programı (YKMDP) ile Sürdürülebilir Çevre Altyapı Mali Destek Programı'na (SÜÇEP) 169 Milyon TL bütçeli 194 proje başvurusu yapılmıştır. Bu tarihten sonra hızlı bir şekilde mevzuatımızda öngörülen değerlendirme süreçleri gerçekleştirilmiş ve bugün itibarıyla değerlendirme sonuçları Yönetim Kurulu'nun onayına sunulmaya hazır hale getirilmiştir. Ajansımız tarafından etkin olarak kullanılan bir destek mekanizması olan, kar amacı gütmeyen kurumlar ile bunların ortağı veya iştirakçisi olduğu kuruluşların çeşitli konulardaki araştırma, planlama, fizibilite hazırlama gibi hususlara yönelik projelerine destek verdiğimiz doğrudan faaliyet destek Programının bu yıl ki kapsamını görüştük" dedi.

Toplantı gündeminde; 2016 Yılı PTÇ Değerlendirme Sonuçları, 2016 Yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programı Künyesi, 2016 Yılı Güdümlü Proje Desteği Proje Değerlendirme Rehberi, Zafer-İN Faaliyetleri, BİGEM Stratejik Planı ve Yol Haritası, EURADA Üyeliği, 2016 Yılı Birim Ara Faaliyet Raporları ile Ajans Ara Faaliyet Raporu, TR33 Bölgesi İlleri 2017 Yılı Yatırım Teklifleri, Program İlerleme Raporları, Projelerle İlgili Talepler, İki Toplantı Arası Ajans Faaliyetleri ve 2016 Yılı Temmuz ayı gelir-gider Cetvelinin Görüşülmesi konuları yer aldı. (EFE)

ZEKA yönetimi Kütahya’da toplandı

ZEKA yönetimi Kütahya’da toplandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber