Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Ağustos 2016 - 12:48 Yorum: 0

Zekeriya Öz’ü kaçırdığı iddia edilen oto galericiden dikkat çeken paylaşımlar

HSYK kararıyla meslekten ihraç edilen savcı Zekeriya Öz'ün yurt dışına kaçmasına yardım etiği iddia edilen kişinin sosyal medya hesabındaki MHP, Meral...

Zekeriya Öz’ü kaçırdığı iddia edilen oto galericiden dikkat çeken paylaşımlar

HSYK kararıyla meslekten ihraç edilen savcı Zekeriya Öz'ün yurt dışına kaçmasına yardım etiği iddia edilen kişinin sosyal medya hesabındaki MHP, Meral Akşener ve Fetullah Gülen ile ilgili paylaşımları dikkat çekti.

İddiaya göre Ordu'nun Fatsa ilçesinde otomobil galerisi bulunan iki çocuk babası M. Cüneyt K., bir yıl önce hakkında yakalama kararı çıkarılan eski savcı Zekeriya Öz'ü teslim aldıktan sonra Fatsa'dan otomobil ile Sarp Sınır Kapısı'na kadar götürdü. Zekeriya Öz, 10 Ağustos 2015 gecesi buradan Gürcistan'ın Batum şehrine geçti. Başlatılan soruşturmada Karadeniz Sahil Yolu boyunca bulunan kameraların incelenmesi sonucu Zekeriya Öz'ü götüren aracın Ordu'nun Fatsa ilçesinden yola çıktığı belirlendi. Bunun üzerine yapılan operasyonla aslen Rizeli olan ve Fatsa ilçesinde otomobil galerisi bulunan M. Cüneyt K. yakalandı. Cüneyt K., Ordu'da çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Cüneyt K. ile birlikte hareket ettiği belirlenen ve hakkında yakalama kararı çıkarılan 1 şüphelinin ise halen firarda olduğu, 1 şüphelinin de ABD'de bulunduğu öğrenildi.

Kaçak savcı Zekeriya Öz'ü Sarp Sınır Kapısı'na kadar götürdüğü iddia edilen Cüneyt K.'nın MHP'li ve Meral Akşener taraftarı olduğu öne sürüldü. Cüneyt K.'nın sosyal medya sayfasında MHP ve Meral Akşener paylaşımları yaptığı, ayrıca FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in sohbetlerini de paylaştığı belirlendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber