Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 31 Mayıs 2016 - 23:03 Yorum: 0

Zeljko Obradovıc: "Ergin Ataman İle Düşünce Farklılıkları Var"

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, karşılaşma sonrasında Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman ile ne konuştukları sorusuna, "Hiçbir şey olmadı....

Zeljko Obradovıc: 'Ergin Ataman İle Düşünce Farklılıkları Var'

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, karşılaşma sonrasında Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman ile ne konuştukları sorusuna, "Hiçbir şey olmadı. Düşünce farklılıkları var" dedi. Obradovic ayrıca hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti.

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final 4. maçında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Galatasaray Odeabank'ı 82-75 mağlup ederek seriyi 3-1 yaptı ve finalde Anadolu Efes'in rakibi oldu. Karşılaşama sonrasında düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ve Fenerbahçe kaptanı Melih Mahmutoğlu açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, "Çok zor bir maç oynadık. Seriyi bitirmek için geldik. İki yarısı çok farklı oldu. İlk yarıda çok fazla yanlış kararlar aldık. Galatasaray gibi bir takımı bunları verirseniz sizi cezalandırırlar. Maçın ikinci yarısını çok farklı oynadık. Play-off'larda 48 saatte bir maç oynandığı için zor dönem oluyor. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Türkiye şampiyonu olmak en büyük hedefimiz" diye konuştu.

Karşılaşma sonrasında Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman ile ne konuştuklarının sorulması üzerine Obradovic, şöyle cevap verdi:

"Hiçbir şey olmadı. Düşünce farklılıkları var."

MAHMUTOĞLU: "BASKETBOL SEYİRCİYLE GÜZEL"

Fenerbahçe kaptanı Melih Mahmutoğlu ise, "Finale kaldığımız için mutluyuz. Galatasaray iyi oynadı ama biz daha iyi oynadık. Efes iyi takım. Kupayı çok istiyoruz. Bugün bunu da burada gösterdik. İlk maçta yaptığımız ataları bugün yapmadık. Galatasaray'dan daha iyi oynadık. Keşke seyircili oynansaydı. Basketbol seyircili olunca güzel. Herkes kupayı çok istiyor. Finalde elimizden daha fazlasını ortaya koyacağız" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber