Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 25 Ekim 2018 - 22:08 Yorum: 0

Zemin eski haline geldi

Beşiktaş'ta sezon başından bu yana yaşanan zemin problemi çözüldü. Siyah-beyazlılar, 29 Eylül'de oynanan Kayserispor karşılaşmasının ardından başlayan...

Zemin eski haline geldi

Beşiktaş'ta sezon başından bu yana yaşanan zemin problemi çözüldü. Siyah-beyazlılar, 29 Eylül'de oynanan Kayserispor karşılaşmasının ardından başlayan bakım çalışmalarıyla zemini eski haline getirdi.

Beşiktaş'ta sezon başından bu yana devam eden zemin problemi çözüldü. Ligin ilk haftalarından bu yana sahada yaşanan problem, siyah-beyazlı futbolcuları birçok karşılaşmada olumsuz etkilerken yönetim, Kayserispor karşılaşmasının ardından zemini bakıma aldı. 29 Eylül'den bu yana iç sahada maça çıkmayan ve milli maç arasını da zemin bakımı için değerlendiren siyah-beyazlılar, Vodafone Park'ın zeminini eski haline getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber