Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 06 Eylül 2018 - 12:28 Yorum: 0

Zerey: "Galericiler Sitesi Fatsa’ya vizyon katacak"

Fatsa Galericiler Derneği Başkanı Hikmet Zerey, "Galericiler Sitesinin biran önce yapılmasını talep ediyoruz. Yeni yapılacak olan Galericiler Sitesi Fatsa'ya...

Zerey: 'Galericiler Sitesi Fatsa’ya vizyon katacak'

Fatsa Galericiler Derneği Başkanı Hikmet Zerey, "Galericiler Sitesinin biran önce yapılmasını talep ediyoruz. Yeni yapılacak olan Galericiler Sitesi Fatsa'ya ayrı bir hava ve vizyon katacak" dedi.

Hikmet Zerey yaptığı açıklamada, "Kısa bir zaman içinde dernekleştik ve faaliyetlerimizi gerçekleştirmeye başladık. Yol kenarında bulunan sahil kesiminde galericilerimiz ticaretini gerçekleştiriyorlar. Yol kenarında olduğumuz için zaman zaman kazalar meydana geliyor ve iş yerimizin önünde bulunan araçlarda bu kazalardan nasiplerini alıyorlar. Her gece saatlerinde telefon çaldığında acaba araçlarımızın başına ne geldi gibi düşünüyoruz. Belediye başkanımızla birlikte görüşmeleri yaptık ve Fatsa Galericiler Sitesini Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan alana yapılması kararı alındı. Gerekli protokolü imzaladık ve yapıldığında Fatsalı galericiler artık hizmetlerini bu sitede gerçekleştirecekler" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber