Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 28 Mayıs 2022 - 11:38 Yorum: 0

Zeynal Özbilgin Vilayetler Hizmet Birliği daimi meclis üyeliğine seçildi

Adıyaman İl Genel Meclis Üyesi Zeynal Özbilgin, Türkiye Vilayetler Birliği Daimi Meclis Üyeliğine seçildi.

Zeynal Özbilgin Vilayetler Hizmet Birliği daimi meclis üyeliğine seçildi

Adıyaman İl Genel Meclis Üyesi Zeynal Özbilgin, Türkiye Vilayetler Birliği Daimi Meclis Üyeliğine seçildi.

Adıyaman İl Genel Meclis üyesi olan Zeynal Özbilgin, Ankara Gölbaşı'nda düzenlenen Türkiye Vilayetler Birliği 54. Olağan Meclis toplantısında Türkiye genelinde birliğin daimi meclis üyeliğine seçilen 2 meclis üyesinden birisi oldu.

Türkiye Vilayetler Birliği Daimi Meclis Üyeliğine seçilmesinden dolayı teşekkürlerini dile getiren Zeynal Özbilgin, görevi en iyi şekilde yerine getirmenin gayretinde olacağını kaydetti.

Özbilgin, "Vilayetler Hizmet Birliği Daimi Meclis Üyeliğine seçilmemden dolayı başta Birlik Başkanımız İçişleri Bakan Yardımcımız Muhterem İnce'ye, valilerimize, meclis başkan ve meclis üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber