Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 30 Mayıs 2015 - 17:43 Yorum: 0

Zeynep Dizdar Eli Maşalı Sunucuyu Oynadı!

Ünlü sanatçı Zeynep Dizdar yönetmenliğini Biray Dalkıran’ın yaptığı ‘Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu’ adlı sinema filminde sabah kuşağında program sunan sunucuyu oynadı.

Zeynep Dizdar Eli Maşalı Sunucuyu Oynadı!

İlk kez bir sinema filminde rol aldığını belirten Dizdar, rolüne haber bültenlerini izleyerek hazırlandığını ifade ederek, Seda Sayan ve Esra Erol’un sunduğu programları da izlediğini söyledi. Dizdar; “Filmde dediğini yaptıran, eli maşalı bir sunucuyu oynuyorum. Keskin konuşmalarıyla izleyiciyi etkilemeye çalışan, biraz asabi bir sunucu.” dedi.

“SEDA SAYAN VE ESRA EROL’U İZLEDİM…”

Zeynep Dizdar; “Esra Erol’u da, Seda Sayan’ı da izliyorum. Çünkü orada hayatın içinden konuklar var. Halkın yaşadığı gerçeklerle yüzleşiyorsunuz.” dedi.

 ‘Bu tür programlar ilişkiler üzerine faydalı olur mu? sorusuna Zeynep Dizdar, “Aslında tabi ki faydalı oluyor. Herkesin evinde tv var, herkes izliyor, bir şekilde paylaşıyor. Belki de o insanların psikolojik problemleri var bilemiyoruz.  İnsanların birbirlerine açamadıkları problemler, sıkıntılar orada konuşulabiliyor. Evlilik insan hayatında çok önemli bir şey. Bir birliktelik, hayatı paylaşmak isteyip de yapamayan insanlar için çok önemli bir şey. İstersin ama yapamazsın. Ailede çok korunaklı büyümüşsündür, hiçbir şey yapamazsın. Bu tür programlar en azından önayak oluyor. Dışarıda bu tür bir şeyi paylaşsanız ayıplanırsınız ama orada ayıplanmıyor. Ben bu tür programları normal karşılıyorum.” dedi.

Yönetmenliğini Biray Dalkıran’ın yaptığı başrolleri Atılgan Gümüş, Tuğçe Sarıkaya, Orçun Kaptan ve Serhat Özcan’ın paylaştığı, Asuman Dabak, Recep Aktuğ, Zeynep Dizdar ve Kemal Erek’in konuk oyuncu olarak rol aldığı “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu” 7 Ağustos’ta gösterime girecek. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber