Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 08 Mart 2021 - 07:38 Yorum: 0

Zeynep Kamil Hastanesinde korkutan yangın

Üsküdar'daki Zeynep Kamil Doğum Hastanesinde yangın çıktı. Yangının çıktığı binadaki hastalar ve personel başka bir binaya taşındı.

Zeynep Kamil Hastanesinde korkutan yangın

Üsküdar'daki Zeynep Kamil Doğum Hastanesinde yangın çıktı. Yangının çıktığı binadaki hastalar ve personel başka bir binaya taşındı. İtfaiye yangını kontrol altına aldı.

Üsküdar'daki Zeynep Kamil Doğum Hastanesinde saat 06.15 sıralarında yangın çıktı. Yangının tüp bebek merkezinin bodrum katındaki elektrik panolarından çıktığı öğrenildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye, yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Yangının çıktığı binadaki tüm hasta ve personeller, başka bir binaya taşındı. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Olaya tanık olan Nilgün Yalçınkaya, "Ameliyata hazırlanıyorduk. Alarm çaldı. Hepimiz apar topar aşağı indik. Alev yoktu ama koku vardı. Herkesi karşı binaya aldılar. İçeride fenalaşanlar oldu" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber