Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 17 Ekim 2017 - 14:18 Yorum: 0

Zeynep - Mehmet Özcan Anaokulu törenle açıldı

Burdur'a bağlı Gölhisar İlçesi Yusufça Mahallesine Hayırsever Mehmet Özcan tarafından yaptırılan Zeynep-Mehmet Özcan Anaokulu, düzenlenen törenle açıldı.

Zeynep - Mehmet Özcan Anaokulu törenle açıldı

Burdur'a bağlı Gölhisar İlçesi Yusufça Mahallesine Hayırsever Mehmet Özcan tarafından yaptırılan Zeynep-Mehmet Özcan Anaokulu, düzenlenen törenle açıldı. Okul bahçesinde düzenlenen törene Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Gölhisar Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, Genel Sekreter Servet Olpak, daire müdürleri, Hayırsever Mehmet Özcan ve ailesi, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, Hayırsever Mehmet Özcan ve Vali Şerif Yılmaz konuşma yaptı. Yusufça Mahallesine yaptığı destekler ile anaokulu kazandıran Özcan ailesine teşekkürlerini sunan Vali Yılmaz, "Yine bugün bir hayır vesilesi ile bir ardayız, mayıs ayı içerisinde il milli eğitim müdürümüz bir hayırseverimizin Yusufça'da yine bugün bir hayır vesilesi ile bir aradayız, mayıs ayı içerisinde il milli eğitim müdürümüz bir hayırseverimizin Yusufça'da anaokulu yaptırmak istediğini bana ilettiğinde çok kısa süre içerisinde hayırsever Mehmet Özcan'la valilikte protokol imzaladık. Biraz önce hayırseverimiz kendisi de ifade emişti, protokol töreninde Mehmet amca 2017-2018 eğitim öğretim dönemine yetiştirme söz vermişti. Sözünü gerçekleştirdi. Oyun parkı sözü yoktu protokolde de yer almıyordu, ancak onu da yaptırdı kendisine ayrıca çocuklarımız adına teşekkür ediyorum. Hayırseverimizin yaptırdığı bu yeni iki derslikli anaokulunda 35 tane çocuğumuz eğitim öğretim görecek" ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmalarının ardından Vali Yılmaz, Özcan Ailesi ile birlikte anaokulunun açılış kurdelesini kesti. Kurdele kesiminin ardından sınıflar gezildi. Vali Yılmaz, anaokulu öğrencilere ile yakından ilgilenerek, öğrencilerle birlikte basına poz verdi. Açılış töreni, ikram ile sona erdi.

Zeynep - Mehmet Özcan Anaokulu törenle açıldı

Zeynep - Mehmet Özcan Anaokulu törenle açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber