Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 20 Nisan 2018 - 09:58 Yorum: 0

Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı dikey bahçeyle yeşilleniyor

Zeytin ve meşe ağaçlarıyla süslenen Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı'nda yeşillendirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı dikey bahçeyle yeşilleniyor

Zeytin ve meşe ağaçlarıyla süslenen Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı'nda yeşillendirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Zeytin Bahçesi'nden sonra meydana dikey bahçe de yapılıyor.

Siyah ve yeşil zeytin ağaçlarının iyiden iyiye boy verdiği 15 Temmuz Meydanı'nda yeşillendirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Meydana yapılacak dikey bahçeyle yaklaşık bin metrekarelik alanı yeşille donatacak olan Zeytinburnu Belediyesi, vatandaşların yaz aylarını rengarenk çiçek bahçesinde geçirmesini sağlayacak.

17 farklı çiçek türü meydanı süsleyecek

10 bine yakın süs çalısı, 400 metrekarelik çim ve meşe ağaçları ile adeta yeşile bezenen 15 Temmuz Meydanı'na yapılacak dikey bahçe, 17 bitki türünden oluşan çiçeklerle rengarenk bir bahçeye dönüşecek. Oksijen kaynağı dikey bahçe ayrıca su geçirmez panel, keçe katmanları, otomatik sulama ve gübreleme sistemi gibi birçok özelliklere de sahip olacak.

Yapım çalışmaları nisan sonunda başlayacak olan dikey bahçenin Temmuz ayında Zeytinburnu'nun hizmetine sunulması hedefleniyor.

Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı dikey bahçeyle yeşilleniyor

Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı dikey bahçeyle yeşilleniyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber