Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ekim 2016 - 09:23 Yorum: 0

Zeytinburnu Bilgi Evleri’ne yoğun ilgi

Türkiye'de ilk defa Zeytinburnu Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bilgi Evleri, öğrencilerden yoğun ilgi görüyor.

Zeytinburnu Bilgi Evleri’ne yoğun ilgi

Türkiye'de ilk defa Zeytinburnu Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bilgi Evleri, öğrencilerden yoğun ilgi görüyor. 43 kulüp ve 11 farklı atölyesiyle öğrencilerin gözdesi haline gelen Bilgi Evleri, binlerce çocuğu geleceğe hazırlıyor.

Quiling'den Akıl ve Zeka Oyunları'na, Öykü Yazarlığı'ndan Bilişim ve İnternet'e, Fen ve Teknoloji'den Polimer Kil Kulübü'ne kadar birçok atölyeyi bünyesinde barındıran Zeytinburnu Bilgi Evleri, 55 bin üye sayısına ulaşarak Türkiye'de bir rekora imza attı. 55 bininci üye olan Cevher Murat Ceyhun'un kaydını yapan Zeytinburnu Bilgi Evleri hocaları, yeni üyelerine sırt çantası ile birlikte tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir okul seti hediye etti. Bilgi Evleri'ne daha önce de kayıt olmak istediğini belirten Cevher Murat Ceyhun, özellikle yeni dönem kulüp çalışmaları ile sanat atölyelerine katılmayı çok istediğini ifade etti.

Yıl boyu eğitim desteği

İlk açıldığı günden bu yana 11 yıldır, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Bilgi Evleri'nde, her üyenin kişisel gelişimi ve yeteneklerini keşfetmesi için katılabileceği atölyeler yer alıyor. Kütüphane, internet, bilgisayar salonları, atölye çalışmaları, kulüp faaliyetleri, gençlerle baş başa sohbetleri, kitap okuma ve öykü yazma yarışmaları Zeytinburnu Bilgi Evleri'nin en çok tercih edilen faaliyetleri arasında yer alıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber