Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 13 Aralık 2017 - 22:33 Yorum: 0

Zeytinburnu’nda korkutan iş yeri yangını

Zeytinburnu'nda bir tekstil atölyesinde çıkan yangın paniğe neden oldu.

Zeytinburnu’nda korkutan iş yeri yangını

Zeytinburnu'nda bir tekstil atölyesinde çıkan yangın paniğe neden oldu.

Yangın, Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi 75/2 sokak üzerinde bir binanın bodrum katındaki iş yerinde saat 20.30 sıralarında çıktı. Edinilen bilgiye göre, iş yerinden henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı dumanlar yükselmeye başladı. İşçilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangının meydana geldiği binanın çevresine güvenlik şeridi çeken itfaiye ekipleri ardından duman tahliyesine başladı. Yoğun dumandan dolayı iş yerine giremeyen itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saat duman tahliye çalışması yaptı.

İş yerinin bir binanın bodrum katında bulunması dolayısıyla binada oturan ve çevredeki mahalleli sokağa döküldü. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarını korku dolu bakışlarla izleyen vatandaşlar duman tahliyesi bitirilene kadar olay yerinden ayrılmadı. İtfaiye ekiplerince yapılan çalışmaların ardından yangın söndürüldü.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber