Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 14 Eylül 2016 - 19:48 Yorum: 0

Zeytinburnu’nda korkutan yangın

Zeytinburnu'nda bir nakliye firmasının deposunda çıkan yangın paniğe yol açtı.

Zeytinburnu’nda korkutan yangın

Zeytinburnu'nda bir nakliye firmasının deposunda çıkan yangın paniğe yol açtı. Depoda bulunan bir kişi son anda çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Olay, saat 18.30 sularında Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi'nde bulunan bir depoda meydana geldi. İddialara göre, nakliye firmalarına ait malzemelerin olduğu bir deponun yanında kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından koltuk yakıldı. Alevlerin depoya sıçraması üzerine yangın büyüdü. Bu esnada depoda uyuyan bir vatandaş, olay yerindeki vatandaşlar tarafından uyandırılarak kurtarıldı. Depoda bulunan vatandaşı yanmaktan son anda kurtaran vatandaşlar ardından itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis ekipleri ise vatandaşları uzaklaştırarak çevre güvenliği aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın diğer depolara sıçramadan söndürüldü.

Yangın esnasında depoda uyuyan vatandaş, "Ben yangın sırasında içeride uyuyordum. Arkadan yakmışlar. Benim haberim yoktu. Ben uyuyordum" dedi.

Olay gören bir vatandaş ise, "Birileri koltuk yakmıştı. Yangın koltuktan içeri sıçramasıyla oldu. Depoda şehirlerarası gönderilen nakliye malzemeleri vardı. Yangın esnasında içeride bir kişi vardı. Onu uyandırarak kurtardık" ifadelerini kullandı.

Polis ve itfaiye ekipleri çıkan yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber