Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 19 Ağustos 2016 - 14:18 Yorum: 0

Zeytinburnu’ndaki yangın kontrol altına alındı

Zeytinburnu'nda bir iş merkezinde çıkan yangın kontrol altına alındı.

Zeytinburnu’ndaki yangın kontrol altına alındı

Zeytinburnu'nda bir iş merkezinde çıkan yangın kontrol altına alındı. Büyük çapta maddi hasara neden olan yangına binanın giriş katındaki kartonların neden olduğu iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre yangın, Zeytinburnu Demirciler Sitesi'nde bulunan Aydaş İş Merkezi'nin giriş katında bulunan karton ve inşaat malzemeleri satan iş yerinde çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, bir anda 8 katlı binayı sardı. Tekstil atölyelerinin ve büroların olduğu bina alev topuna döndü. Vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede itfaiye ekipleri olay yerine geldi. Ancak ekipler binanın yüksek olması nedeniyle yangına müdahale etmekte zorluk yaşadı. Merdiven yardımıyla üst katlardaki alevleri söndüren ekipler, yangını uzun süren uğraşlar sonucunda kontrol altına almayı başardı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Görgü şahitlerinden Mert Şener, "Bir anda yangın çıktı. Buraya yakın bir yerde çalışıyorum. Buradaki vatandaşlar itfaiyeyi aradı. İçeride insan olduğu söyleniyordu" dedi.

Veysel Akkaya ise yangının tek bir koli ile başladığını anlatarak, "İlk önce orada tek bir koli yandı. Birden yangın yayılmaya başladı. Binada 200'e yakın çalışan insan var. Mahsur kalanlar vardı" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber