Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Ekim 2022 - 18:24 Yorum: 0

Zeytinliklere komando koruması

Balıkesir Valiliğince Zeytin Hırsızlığı Olaylarına Karşı Alınacak Önlemler konulu genelge emirleri doğrultusunda Edremit ilçesinde zeytinlik alanlarda...

Zeytinliklere komando koruması

Balıkesir Valiliğince Zeytin Hırsızlığı Olaylarına Karşı Alınacak Önlemler konulu genelge emirleri doğrultusunda Edremit ilçesinde zeytinlik alanlarda güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı.

Hasat sezonunda zeytin arazilerinde meydana gelen hırsızlık olaylarının önlenmesi amacıyla Balıkesir Valiliğince yayınlanan genelge ve genel emirler doğrultusunda zeytinlik arazilerde çok geniş denetimler ve kontroller sıkı bir şekilde yapılıyor. Bu dahilde Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Dereli, Çamcı, Bostancı, Çıkrıkçı, Yaylaönü Mahallelerinde, Jandarma Asayiş Timleri, Jandarma Asayiş Komando Timleri, Motosiklet Timleri, Trafik Timleri, Mobil PTS aracı ve JASAT ile birlikte, zeytinlik alanlarda önleyici kolluk devriye 7/24 esasına göre icra ediliyor.

Hasat mevsiminde zeytincilerin en büyük sorunlarının arasında yer alan zeytin hırsızlıklarının önüne geçilmesi amacıyla üst düzeye çıkarılan güvenlik önlemleri ile ilçemizde özellikle geniş bir üretici kitlesini ilgilendiren, pek çok ailenin temel geçim kaynağı olan zeytincilikte yaşanan bu önemli sorunun önlenmesi amaçlanıyor. Kolluk kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde ayrıca drone ile havadan da destek sağlanıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber