Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 04 Temmuz 2022 - 16:13 Yorum: 0

Zeytinyağı hırsızları jandarmadan kaçamadı

Manisa'nın Salihli ilçesi Poyrazdamları Mahallesi'ndeki bir ikametin yanındaki açık alandan 150 litre zeytinyağı çalan 4 şüpheli jandarma ekiplerinin...

Zeytinyağı hırsızları jandarmadan kaçamadı

Manisa'nın Salihli ilçesi Poyrazdamları Mahallesi'ndeki bir ikametin yanındaki açık alandan 150 litre zeytinyağı çalan 4 şüpheli jandarma ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı.

Poyrazdamları Mahallesi'nde yaşayan A.Ç.(52), Jandarmaya giderek zeytinyağı satın almak isteyen kimliği belirsiz 4 kişinin kendisine ait evin yanında açıkta bulunan 3 adet bidon içerisindeki yaklaşık 150 kg zeytinyağını para vermeden araca koyup kaçtıklarını ve 7.500 TL maddi zararının olduğunu beyan ederek şikayetçi ve davacı oldu.

Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan Manisa İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Salihli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ve Poyrazdamları Karakol Komutanlığı ekipleri, önce şüphelilerin kimliklerini belirledi. Şüpheliler, M.M. (18), B.K.(18), İ.Ş. (18) ve S.C. (20), kullandıkları 34 JH 5222 plakalı otomobil ile Alaşehir ilçesinde jandarma ekipleri tarafından 150 litre zeytinyağı ile birlikte yakalandı.

Şüpheliler gözaltına alınırken, jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber