Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Eylül 2016 - 21:23 Yorum: 0

Zihinsel Engelli Çocuklar, Vali Çelik’i Makamında Ziyaret Etti

Eskişehirli zihinsel engelli çocuklar, Vali Azmi Çelik'i makamında ziyaret etti.

Zihinsel Engelli Çocuklar, Vali Çelik’i Makamında Ziyaret Etti

Eskişehirli zihinsel engelli çocuklar, Vali Azmi Çelik'i makamında ziyaret etti.

İş yapma ve sosyal faaliyetler konusunda engelli çocuklara özen gösterilmesini isteyen Vali Çelik, Eskişehir Valiliği'nin engelli vatandaşları topluma kazandırma amaçlı çeşitli çalışmalar yaptığını bildirdi. Bu konunun gönüllülük esası gerektirdiğini söyleyen Vali Çelik, devlet tarafından yapılan çalışmalara hayırsever vatandaşların da duyarsız kalmadığını kaydetti. Nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çelik, engelli çocukların çok özel insanlar olduğunu,engelli çocuğu bulunan ailelere her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Engelli çocukların aileleri adına konuşan Berrin Çakır ise, çocuklarının artık 20 yaş civarında olduğunu ifade ederek, "Çocuklarımız için çeşitli alanlarda kurslar açılmasını istiyoruz. Ayrıca sağlık sorunları olduğunda çocuklarımıza ve bizlere yardımcı olacak kuruluşlarla irtibat halinde olmalıyız. Bir işimiz olduğu zaman çocuklarımızı misafir olarak güvenle bırakabileceğimiz bir yerin olması da bizleri çok memnun eder" dedi.

Çocukların özgüvenlerinin gelişmesini ve toplumda tüketen değil üreten bireyler haline gelmesini isteyen Çakır, kendileri ile yakından ilgilenen Vali Çelik'e aileler adına teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber