Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 06 Temmuz 2018 - 16:43 Yorum: 0

Zihinsel engelli gence bıçaklı saldırı

Diyarbakır'da daha önce de uyuşturucu müptelaları tarafından vücudunun çeşitli bölgelerine kesikler atılan zihinsel engelli genç, kimliği henüz belirlenemeyen...

Zihinsel engelli gence bıçaklı saldırı

Diyarbakır'da daha önce de uyuşturucu müptelaları tarafından vücudunun çeşitli bölgelerine kesikler atılan zihinsel engelli genç, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı.

Olay, dün akşam saatlerinde Bağlar ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kentte halk arasında "Hıko" lakabıyla tanınan Hikmet Ulucan adlı engelli genç, henüz kimliği belirlenmeyen kişi ya da kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı. Yüzü ve ellerinden yara alan Ulucan, vatandaşlar tarafından kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalesinin ardından taburcu edildi.

Ulucan'ın vücudunun çeşitli bölgelerine daha önce de uyuşturucu müptelaları tarafından kesikler atılmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber