Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Ekim 2017 - 06:33 Yorum: 0

Zincirleme kazada 2 kişi yaralandı

Edinilen bilgilere göre kaza, Malatya-Kayseri Karayolu Elemendik mevkiinde meydana geldi.

Zincirleme kazada 2 kişi yaralandı

Malatya'da 3 aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Malatya-Kayseri Karayolu Elemendik mevkiinde meydana geldi. Kayseri istikametinden Malatya istikametine seyir halinde olan Ü.K. idaresindeki 44 NK 805 plakalı beton mikserine Ş.A. yönetimindeki 44 AK 048 plakalı otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil daha sonra aynı istikamette seyir halinde olan H.C. yönetindeki 44 FC 915 plakalı bir pikaba vurarak durabildi. Araçlarda da büyük çaplı maddi hasarın oluştuğu kazada otomobil sürücüsü ile pikap sürücüsü yaralandı.

Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.Kaza nedeniyle Malatya-Kayseri Karayolunun tek şeridi bir süreliğine trafiğe kapanırken, kazaya karışan araçlar olay yerinde yapılan incelemelerin ardından çekici ile kaldırıldı.

Jandarma ekiplerinin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Zincirleme kazada 2 kişi yaralandı

Zincirleme kazada 2 kişi yaralandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber