Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 27 Haziran 2016 - 02:03 Yorum: 0

Zincirleme Kazalar Peş Peşe Geldi: 2 Ölü, 13 Yaralı

Kocaeli'de 5 aracın zincirleme karıştığı kazada 2 kişi öldü 9 kişi yaralandı.

Zincirleme Kazalar Peş Peşe Geldi: 2 Ölü, 13 Yaralı

Kocaeli'de 5 aracın zincirleme karıştığı kazada 2 kişi öldü 9 kişi yaralandı. Kazanın ardından aynı yol üzerinde ikinci bir kaza meydana geldi. İkinci kazada da 3 araç birbirine girdi bir otomobil ise yol kenarındaki kanala uçtu. Kazada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Kocaeli'ni Kandıra ve İzmit ilçelerini birbirine bağlayan D-605 karayolunda zincirleme trafik kazası meydana geldi. Gece saatlerinde biri kamyonet, dört aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında çok sayıda kişi yaralandı. İzmit'den Kandıra istikametine giden İbrahim A. idaresindeki 54 ZP 015 plakalı otomobil; aşırı hız ve yağışın etkisiyle 41 F 6488 plakalı kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada yaralanan otomobil sürücü İbrahim A., Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobilde bulunan ve ağır yaralanan Fatma A. Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yine aynı otomobilde bulunan ve ağır yaralanan Nigar A. İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yine aynı otomobilde bulunan Nevzat A. (58) ve Orhan A. (48) ise hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından cesetler İstanbul Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Bu sırada Kandıra'dan İzmit istikametine giden 01 BL 772 otomobil, 41 PP 256 plakalı otomobil ve 41 AY 640 plakalı otomobiller ise duramayarak kazaya karıştı. Zincirleme kazada toplam 9 yaralı kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı.

Cesetler ise Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Kandıra Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

ÖNLEM ALINMAYINCA İKİNCİ KAZA YAŞANDI

İlk kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı. Olay yerine gelen trafik ekiplerinin çalışmaları sürdüğü sırada kaza yerinden yaklaşık 100 metre ileride başka bir zincirleme trafik kazası daha meydana geldi. Araçların kuyruk oluşturması üzerine 34 GH 1064 plakalı otomobil kaza yerinden yaklaşık 100 metre gerideki kuyruğun sonunda beklemeye başladı. Bu sırada aşırı hız nedeniyle duramayan 41 AD 384 plakalı otomobilin sürücüsü, kuyrukta bekleyen otomobile çarptı. Aşırı hız nedeniyle duramayan 34 GRA 99 plakalı otomobilin sürücüsü de 41 AD 384 plakalı otomobilin sürücüsüne arkadan çarptı.

Kazaya en son karışan 41 NF 627 plakalı otomobilin sürücüsü ise önündeki zincirleme kazayı son anda fark ederek direksiyonu kırdı. Otomobil ise yol kenarında kanala düşerek durabildi. Kazada 34 GRA 99 plakalı otomobil ve 41 AD 384 plakalı otomobilin içerisinde bulunan toplam 4 kişi yaralandı.

Yaralılar ise kaza yerine çağrılan başka ambulanslarla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Trafik ekipleri ise toplamda 9 aracın karıştığı kazalarla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber