Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Eylül 2014 - 13:13 Yorum: 0

Ziraat Bankası Hizan Şubesi faaliyete başladı

BİTLİS (AA) - Hizan ilçesinde bir yıl önce yıkımı gerçekleştirilen Ziraat Bankası Şubesi, yeni hizmet binasında faaliyete başladı.Ziraat Bankası Hizan Şube Müdürü Murat Güngördü,...

Ziraat Bankası Hizan Şubesi faaliyete başladı

BİTLİS (AA) - Hizan ilçesinde bir yıl önce yıkımı gerçekleştirilen Ziraat Bankası Şubesi, yeni hizmet binasında faaliyete başladı.

Ziraat Bankası Hizan Şube Müdürü Murat Güngördü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla yeni yapılan hizmet binasının faaliyete girdiğini söyledi. 

Güngördü, "Yeni yaptığımız hizmet binamızda faaliyete başladık. Daha nezih bir ortamda vatandaşlarımıza hizmet sunacağız. İlçemizdeki ATM sayısını üçe çıkardık. Bundan sonra hizmetimiz  daha kaliteli olacak. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber