Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Haziran 2016 - 23:53 Yorum: 0

Ziraat Bankası Müfettişleri Dayanışma Derneği’den Anlamlı İftar

Ziraat Bankası Müfettişleri Dayanışma Derneği, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği onuruna iftar verdi.

Ziraat Bankası Müfettişleri Dayanışma Derneği’den Anlamlı İftar

Ziraat Bankası Müfettişleri Dayanışma Derneği, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği onuruna iftar verdi.

Ziraat Bankası Müfettişleri Dayanışma Derneği üyeleri, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği onuruna iftar verdi. Ankara Risapark Restoran'da düzenlenen programa çok sayıda davetli katıldı. İftardan önce konuşma yapan Ziraat Bankası Dayanışma Derneği Başkanı Erdi Yola, "Burada çok söylenecek bir laf olduğunu düşünmüyorum. Ülkemizin ateşten günlerden geçtiği bir dönemde, gerek canlarını, gerekse kanlarını hiçe sayarak bizlerin burada rahat bir şekilde iftar yapmasına vesile olduğunuz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Sizleri burada ağırlamaktan büyük gurur duyuyoruz" diye konuştu.

İftarın ardından konuşma yapan Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Sekreteri Murat Bakbak, "Dün 6 tane şehit verdik, bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu topraklarda yaşadığımız sürece şehidimiz de olacak, gazilerimiz de olacak. Bu bayrağı indirmeye, ezanı susturmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu topraklara hiçbir yabancı postal değmeyecek, buna kimsenin gücü yetmeyecektir. Şehit anne ve babaları, siz rahat olun. Osmanlı İmparatorluğu'ndan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e kadar bu vatan toprakları ilelebet yaşmıştır, yaşamaya da devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Konuşma sırasında sahneye gelen bir şehit annesi, Bakbak'a sarılarak, "Bizleri unutmadığınız için sizlerden Allah razı olsun. Bizim evlatlarımız toprakta ama sizin gibi evlatlarımız var" dedi. Bir şehit babası ise "Bizim böyle programlara, hatırlanmaya çok ihtiyacımız var" diye duygularını dile getirdi.

Konuşmaların ardından, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Sekreteri Bakbak, Ziraat Bankası Müfettişleri Dayanışma Derneği Başkanı Yola'ya plaket verdi.

Güneydoğu'da iki ayağını birden kaybeden Muhammet isimli bir gazi, "Hayat her şekilde devam ediyor. Sabah kalktığınızda nasıl saatin çarkı dönüyorsa, bizim hayatımız da aynen öyle. Kimileri bedenleriyle kalkabiliyor, bizde bunu protezlerimizle yapıyoruz. Sabah kalkıyoruz, giyiniyoruz, işimize gidiyoruz. Ne bayrağımızı indireceğiz, ne de ezanımızı susturacağız" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber