Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Eylül 2017 - 14:33 Yorum: 0

Ziraat mezunları İnönü’de

Bursa Ziraat Okulu mezunları; "50. yıl kutlamalarını" kapsamında İnönü ilçesini ziyaret ettiler.

Ziraat mezunları İnönü’de

Bursa Ziraat Okulu mezunları; "50. yıl kutlamalarını" kapsamında İnönü ilçesini ziyaret ettiler.

İnönü Meydan Muharebelerinin yönetildiği Karargâh Müzesi, İnönü "nün sembollerinden Mağaralar ve Havuzlar gibi tarihi ve turistik değerleri gün geçtikçe daha çok kişi tarafından ziyaret ediliyor. Türkiye genelinde Bursa Bölge Ziraat Okulu'nun 66-67 mezunları 50. yıl kutlamaları kapsamında gerçekleştirdikleri programlarına İnönü ilçesini de alarak ilçenin tarihi ve turistik alanlarını ziyaret ettiler. İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'un talimatları ile ilçede misafir edilen Ziraat Okulu mezunları, belediye personeli eşliğinde İnönü meydan Muharebelerinin Yönetildiği Karargâh Müzesini, mağaraları, yaz kış fark 26 derece sabit sıcaklıkta bulunan havuzları ve THK İnönü Tesislerini gezdiler.

Türkiye'nin dört bir yanından gelerek 50. yıl kutlamalarına katılan Ziraat Okulu mezunları, İnönü'ye gerçekleştirdikleri ziyaretlerde İnönü Belediyesinin yakın alaka ve ilgisinden dolayı son derece menün olduklarını dile getirerek Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'a teşekkür ve sonsuz şükranlarını sunduklarını belirttiler.

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt da Türkiye'nin tarımda kalkınması için büyük emek sarf eden Ziraat Okulu mezunları camiasını İnönü ilçesinde ağırlamaktan memnun olduklarını söyledi.

Ziraat mezunları İnönü’de

Ziraat mezunları İnönü’de

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber