Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 26 Ocak 2015 - 18:58 Yorum: 0

Ziraat Türkiye Kupası

Bursaspor, Mersin İdmanyurdu ile yarın yapacağı maç için Mersin'e gitti

Ziraat Türkiye Kupası

BURSA (AA) - Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda yarın Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maç için Mersin'e gitti. 

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Özlüce tesislerindeki antrenmanın ardından kulüp otobüsüyle Yenişehir Havaalanı'na giden yeşil beyazlı kafile, buradan özel uçakla Mersin'e hareket etti. 

Takımı tesislerden uğurlayan kulüp başkanı Recep Bölükbaşı, yarınki maçı çok önemsediklerini belirtti.

Mersin'den iyi bir sonuçla döneceklerine inandıklarını ifade eden Bölükbaşı, gruptan çıkmaları gerektiğini ve futbolcuların da bunun bilincinde olduğunu kaydetti.

Bölükbaşı, Konyaspor maçının heyecanlı geçtiğini anımsatarak, "O maçın ilk yarısı 4-0 bitebilirdi. Sonrasında hatalı goller yedik. Galibiyetin son dakikada gelmesi heyecan verici oldu. Ligde dördüncü sıradayız. Kupada da inşallah bir üst tura çıkarız. Hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz" dedi.

Maçın ardından çok önemli bir lig maçına çıkacaklarına değinen Bölükbaşı, "Galatasaray maçını kazanmamız gerekiyor. Daha sonra üst sıradaki takımların puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Gönlümüzden geçen, daha üst sıralar. Takımın bunu başarabilecek kapasitesi var. Camiamızın duaları ve taraftarlarımızın heyecanı var" ifadelerini kullandı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber