Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Eylül 2016 - 18:38 Yorum: 0

Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turu maçında Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Karaman Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği Spor Toto 3. Lig takımlarından...

Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turu maçında Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Karaman Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği Spor Toto 3. Lig takımlarından Tarsus İdman Yurdu'nu 2-1 mağlup ederek bir üst tura çıktı.

Kemal Kaynaş Stadyumu'nda oynanan ve Hamit Basık'ın yönettiği maça her iki takım da hızlı başladı. İlk yarının son dakikasında Karaman Belediyespor, Fatih Akmaz'ın ceza sahası içerisinde düşürülmesi üzerine penaltı kazandı. Topun arkasına geçen takım kaptanı Ramazan Durdu, penaltı atışını gole çevirmesi üzerine Karaman Belediyespor soyunma odasına 1-0 önde girdi. Her iki takım da ilk yarıda olduğu gibi maçın ikinci yarısına da hızlı başladı. Maçın 75. dakikasında yapılan ortaya iyi yükselen Fatih Akmaz takımı Karaman Belediyespor'u rakibi karşısında 2-0 öne geçirdi. Maçın 88. dakikasına gelindiğinde rakip Tarsus İdman Yurdu, Alper Yener'in kafasından bulduğu golle skoru 2-1 getirdi. Büyük heyecana sahne olan maçın son dakikaları zaman zaman futbolcular arasında gerginlik yaşanmasına neden oldu.

Hakemin son düdüğü ile Karaman Belediyesporlu futbolcular bir üst tura çıkmanın sevincini tribünlerdeki taraftarlarıyla doyasıya kutladı.

Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber