Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 23 Mayıs 2017 - 15:24 Yorum: 0

Ziraat Türkiye Kupası finali biletleri tükendi

Atiker Konyaspor ile Medipol Başakşehir arasında oynanacak olan 2016-2017 sezonu Ziraat Türkiye Kupası finali için bugün internet üzerinden satışa çıkarılan...

Ziraat Türkiye Kupası finali biletleri tükendi

Atiker Konyaspor ile Medipol Başakşehir arasında oynanacak olan 2016-2017 sezonu Ziraat Türkiye Kupası finali için bugün internet üzerinden satışa çıkarılan biletlerin tamamının tükendiği bildirildi.

Eskişehir Yeni Stadyumu'nda 31 Mayıs Çarşamba günü saat 21.30'da başlayacak 55. Ziraat Türkiye Kupası Final maçının biletleri, taraftarkulubu.tff.org adresinden satışa sunuldu. Biletler satışa çıktıktan yaklaşık 1 saat sonra tamamen tükendi. Stadyumda Batı ve Kuzey blokları Medipol Başakşehir, Doğu ve Güney blokları Atiker Konyaspor taraftarına ayrıldı. 1 kişinin en fazla 5 bilet satın alabildiği karşılaşmada, bilet fiyatları ise 1. kategori'de 20 TL, 2. kategori'de 10 TL olarak belirlenmişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber