Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 04 Mart 2015 - 14:58 Yorum: 0

Zirai ilaç bayileri bilgilendirildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, bitki koruma ürünlerinin önerilmesi, uygulanması ve kayıt işlemleri hakkında yönetmelik hakkında kentte faaliyet...

Zirai ilaç bayileri bilgilendirildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, bitki koruma ürünlerinin önerilmesi, uygulanması ve kayıt işlemleri hakkında yönetmelik hakkında kentte faaliyet gösteren zirai ilaç bayilerine bilgilendirme toplantısı yaptı.

Yaklaşık 60 bayinin katıldığı etkinlikte konuşan ziraat yüksek mühendisi Bilal Demir, bitki ve bitkisel ürünlere arız olan zararlı organizmaların teşhisini, kullanılacak bitki koruma ürünlerinin önerilmesini, bitkisel üretim yeri ve depolarda zirai mücadele teknik talimatları ve teknik tavsiyeler doğrultusunda uygulanması, yapılan uygulamaların kayıt altına alınarak bitki ve bitkisel ürünlerde gıda güvenilirliği açısından izlenebilirliğin sağlanması konularında katılımcıları bilgilendirdi.

Demir, resmi kontrollerine ilişkin usul ve esaslarını kapsayan yeni yönetmelikle ilgili mevzuat uygulamasını anlattıktan sonra toplantı sona erdi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber