Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 07 Eylül 2016 - 13:08 Yorum: 0

Zırhlı aracın çarptığı yaşlı kadının ölümüne tepki

Tunceli'de dün zırhlı polis aracının çarpması sonucu hayatını kaybeden 73 yaşındaki Naciye Özdemir'in ölümüne tepki için yürüyüş ve oturma eylemi...

Zırhlı aracın çarptığı yaşlı kadının ölümüne tepki

Tunceli'de dün zırhlı polis aracının çarpması sonucu hayatını kaybeden 73 yaşındaki Naciye Özdemir'in ölümüne tepki için yürüyüş ve oturma eylemi yapıldı.

Tunceli'de dün zırhlı polis aracının çarpması sonucu hayatını kaybeden 73 yaşındaki Naciye Özdemir'in ölümünü protesto etmek amacıyla Emek ve Demokrasi İçin Güçbirliği tarafından yapılan çağrı nedeniyle yüzlerce kişi Merkez Moğultay Mahallesi Sanat Sokağı'nda bir araya geldi. Aralarında HDP Milletvekili Alican Önlü'nün de bulunduğu kalabalık grup buradan alkış ve sloganlarla kazanın yaşandığı Behice Boran Caddesi'ne kadar yürüdü.

Grup, burada yapılan açıklamanın ardından, caddeyi trafiğe kapatıp, 5 dakikalık oturma eylemi yaparak dağıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber