Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Mayıs 2016 - 15:43 Yorum: 0

‘Ziyafet Sofrası’ Adlı Oyun İlgiyle İzlendi

Dicle Üniversitesi (DÜ) Mavera Gençlik Kulübü tarafından organize edilen ve 2008 yılından beri faaliyet gösteren Külliyen Tiyatro Ekibi'nin sahnelediği...

‘Ziyafet Sofrası’ Adlı Oyun İlgiyle İzlendi

Dicle Üniversitesi (DÜ) Mavera Gençlik Kulübü tarafından organize edilen ve 2008 yılından beri faaliyet gösteren Külliyen Tiyatro Ekibi'nin sahnelediği "Ziyafet Sofrası" adlı tek perdelik komedi oyunu izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Kongre merkezinde gerçekleşen tiyatro oyununa üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, dekanlar, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Osman Nuri Topbaş'ın "Hüdai'nin Ziyafet Sofrası" isimli eserinden tiyatroya uyarlanan oyun Osman Doğan'ın yönetiminde yaklaşık 2 saat sürdü. Tiyatronun konusu, kış gününde Üsküdar'da, yolu Hüdai dergahına düşen iki sarhoş Ahmet Kemal ve Mehmet Kemal'in karınlarını doyurmak için geldikleri dergahta manevi bir ziyafetle karşılaşmaları ve yeni bir yaşamı tanımaya başlamalarını anlatıyor.

Salonda bulunanların büyük beğeni ile izlediği tiyatro gösterisinde oyuncular izleyenlerden büyük alkış aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber