Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Mart 2017 - 21:48 Yorum: 0

Zizic: “Zor geçti ancak önemli bir galibiyet oldu”

Darüşşafaka'nın başarılı oyuncusu Zizic karşılaşma sonunda iyi oynayarak kazandıklarını söyledi.

Zizic: “Zor geçti ancak önemli bir galibiyet oldu”

Darüşşafaka'nın başarılı oyuncusu Zizic karşılaşma sonunda iyi oynayarak kazandıklarını söyledi. Zizic, özellikle ikinci yarıda iyi bir reaksiyon gösterdiklerini ifade ederek, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Darüşşafaka Doğuş'un galibiyetinde önemli bir pay sahibi olan Zizic, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında zor bir maçı geride bıraktıklarını söyleyerek, "İlk yarıda rakibimiz farklı şekilde öne geçti ama ikinci yarıda daha iyi şekilde oynadık. Yüksek skora ulaşan bir takımla oynadık. Böyle olunca savunmadan başka çıkış yolunuz olamaz. Biz de savunmada iyiydik ve bu şekilde başardık. Bireysel olarak benim için ortalama bir maçtı. Sayılar attım ama takım arkadaşlarım boş şutları bularak kazanmamızı sağladılar" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber