Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Kasım 2014 - 14:53 Yorum: 0

Zonguldak Baro Başkanı Ertem’den ziyaret

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak Baro Başkanı İbrahim Kerem Ertem, Zonguldak Belediye Başkanvekili Gökhan Demir’i ziyaret etti.Ertem, ziyarette yaptığı konuşmada, Zonguldak’ın sorunlarını çözen...

Zonguldak Baro Başkanı Ertem’den ziyaret

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak Baro Başkanı İbrahim Kerem Ertem, Zonguldak Belediye Başkanvekili Gökhan Demir’i ziyaret etti.

Ertem, ziyarette yaptığı konuşmada, Zonguldak’ın sorunlarını çözen bir şehir olma yolunda her geçen gün ilerlediğini belirterek, “Bu konuda, herkese büyük görev düşüyor. Biz de belediyemize ve diğer kurumlarımıza katkı vermeye çalışıyoruz. Başkanvekilimize görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanvekili Demir de  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu ziyaret beni duygulandırdı. Çünkü Kerem Bey benim çocukluk arkadaşım. Biz aynı mahallede büyüdük. Belediye Başkanvekilliğine bakmak, çok önemli ve gurur verici bir görev. Barolar bizim için çok önemli" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber