Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Ağustos 2016 - 13:24 Yorum: 0

Zonguldak Barosu terörü lanetledi

Zonguldak Barosu yönetim kurulu Bitlis, Elazığ, Hakkari, Mardin ve Van İllerinde gerçekleştirilen terör eylemleri için basın açıklaması yaprak terörü...

Zonguldak Barosu terörü lanetledi

Zonguldak Barosu yönetim kurulu Bitlis, Elazığ, Hakkari, Mardin ve Van İllerinde gerçekleştirilen terör eylemleri için basın açıklaması yaprak terörü lanetledi.

Zonguldak Baro Başkanı Kerem Ertem tarafından yapılan açıklamada Bitlis, Elazığ, Hakkari, Mardin ve Van İllerimizde gerçekleştirilen terör eylemleri, bölgesel ve küresel oyun kurucularının uzantılarından olan terör örgütü PKK ürünüdür. İnsanlık dışı terör eylemini lanetliyor ve kınıyoruz" dedi.

Zonguldak Baro Başkanı Kerem Ertem yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bitlis, Elazığ, Hakkari, Mardin ve Van İllerimizde gerçekleştirilen terör eylemleri, bölgesel ve küresel oyun kurucularının uzantılarından olan terör örgütü PKK ürünüdür. İnsanlık dışı terör eylemini lanetliyor ve kınıyoruz. Bilmekteyiz ki FETÖ/PDY terör yapılanmasına yönelik icra edilen operasyonlara karşılık ilgi dağıtma etkisi de içeren ve sürece paralel işletilen bu eylemlerin, insanlık düşmanı anlayışların yansıması olduğunda da, Türkiye ile bölge ve dünya arasındaki ilgi ve bağı koparma niyeti yüklendiklerinde de duraksama yoktur. Elbette ulus olarak birlik ve dayanışma ruhunu canlı tutmak önceliğimizdir. Elbette terörle mücadelede sahasında, siyasetten ekonomiye, hukuktan kültüre varan geniş eksende tedbirlerin alınması aşaması değer verdiğimiz bir aşamadır. Geldiğimiz noktada, terörle aktif ve etkin sonuç odaklı kapsamlı mücadelede bulunmamız, buna yönelik ulusal düzeyde milli siyaseti oluşturmamız gerekmektedir. Geldiğimiz noktada, terörle mücadele paradigmasının tesisi ve terörle mücadele anayasasının TBMM'de ele alınması ve kabulü gerekmektedir. Bu sebeple; 15 Temmuz Darbe Girişimi/ Teröründe ve sonrasında yaşanan terör saldırılarında hayatını kaybedenlere rahmet, milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifa dileriz. Terörün her türlüsüne lanet olsun."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber