Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 17:33 Yorum: 0

Zonguldak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Çelik'e ziyaret

ZONGULDAK (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz, Zonguldak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necmi Çelik’i ziyaret etti.Yılmaz,...

Zonguldak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Çelik'e ziyaret

ZONGULDAK (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz, Zonguldak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Necmi Çelik’i ziyaret etti.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, tarım ve hayvancılığın Zonguldak için önemli olduğunu belirtti. 

Zonguldak'ın değerlerinin çok fazla ortaya çıkmadığını anlatan Yılmaz, "Son yıllarda tarım ve hayvancılık başta olmak üzere birçok alandaki değerlerimizin ön plana çıkartılması için bir istek görüyoruz. Bizler de bu isteğin somutlaşması için MÜSİAD olarak üzerimize ne düşerse onu yapmaya hazırız. Bu doğrultuda ne yapılabileceğini daha somut tespit etmek için bir dizi ziyaretler gerçekleştiriyoruz.  Kentimiz ve ülkemiz için somut adımlar atılmasına vesile olacağız" ifadesini kullandı.

Çelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber