Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Spor 28 Ocak 2021 - 17:53 Yorum: 0

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk: "Maden şehitleri formasını Tümer Metin ile Mesut Özil de giyecek"

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Zonguldak Kömürspor'da basın sözcüsü Şükrü Öztürk, maden şehitleri anısına yaptıkları forma satışlarına...

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk: 'Maden şehitleri formasını Tümer Metin ile Mesut Özil de giyecek'

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Zonguldak Kömürspor'da basın sözcüsü Şükrü Öztürk, maden şehitleri anısına yaptıkları forma satışlarına yoğun ilgi olduğunu söyleyerek, formanın tanıtımı için Zonguldaklı eski milli futbolcu Tümer Metin ve Fenerbahçe'ye transfer olan Zonguldaklı yıldız oyuncu Mesut Özil'e de maden şehitleri forması hediye ettiklerini söyledi.

Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu kulübe maddi gelir sağlamak amacıyla 3 Mart grizu maden faciasında hayatını kaybeden 3 bin 684 maden şehidi anısına forma yaptırarak satışa sundu. Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, şu ana kadar 400 maden şehitleri formasının satıldığını söyleyerek, "Bu formaları 3 bin 684 madenci anısına daha öncede yaptırmıştık. Bu sene Kozlu grizu faciasına 3 Mart 1992'de kaybettiğimiz maden işçileri anısına böyle bir forma yaptırdık. 3 Mart da yaklaşıyor. Bununla ilgili forma satışlarımızda devam ediyor. İlgi oldukça fazla. Bu formanın rengi biraz siyaha dönük. Matem forması olduğu için böyle bir şey yaptık. Rağbette baya fazla. Şu anda 400 adet forma satıldı. Hala da talepleri geliyor" şeklinde konuştu.

"Formanın tanıtımı için Tümer Metin'e forma gönderdik"

Formanın tanıtımı için Zonguldaklı eski milli futbolcu Tümer Metin'e de gönderdiklerini ifade eden Öztürk, "Baskıya verdiğimiz 3 bin 600 adet formanın müşterileri de hazır. Onları da yollayacağız. Ayrıca bu formadan da Zonguldak'ın çocuğu eski milli futbolcu Tümer Metin'e de gönderdik. Kendisi de bu formanın tanıtımına katkı verecek. Kendisine de şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum. Güzel bir forma oldu. İnşallah daha da çok rağbet olacak" şeklinde konuştu.

"Maden şehitleri forması için klip çektik"

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, maden şehitleri forması için klip çektiklerini de belirterek, "Bu formaya klip çektik. Sağ olsun Ümit Kaya da bizlere desteklerini esirgemedi. Klip çekimlerinin bugün son aşaması yapılacak. Çekimlerin bitmesinin ardından sosyal medya ve basın aracılığıyla klibin tanıtımını yapacağız. Bu klibin çok ses getirmesini bekliyoruz. Taraftarlarında bu projeye destek vermesini bekliyoruz. Bu forma için Zonguldak Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) ile de görüşmelerimiz oldu. Onların da destek vermesini bekliyoruz. Toplu satışlar olursa kulübe büyük katkı olacaktır. Yurt içi ve yurt dışından forma alan bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"Mesut Özil'de maden şehitleri forması giyecek"

Fenerbahçe'ye transfer olan Zonguldaklı yıldız oyuncu Mesut Özil'e de maden şehitleri forması hediye ettiklerini söyleyen Şükrü Öztürk, "Zonguldak'ımızın gururu olan ve Fenerbahçe'ye transfer olan Mesut Özil'e de Zonguldak Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Turgut Papila aracılığıyla isminin yazılı olduğunu 67 numaralı maden şehitleri forması gönderdik. İnşallah o da maden şehitleri formasını giyerek formanın tanıtımında büyük katkı verecek" açıklamasını yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber