Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Vaatleri unutacak değil, verdiği sözü tutacak başka...17:07 Erciyes Üniversitesi İle TÜZDEV arasında iş birliği protokolü imzalandı17:07 Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 1 yaralı17:06 Tuğba Kuruyemiş, 116. şubesini İzmir Güzelbahçe’de açtı17:06 Eskişehirli kuryeler, Kurye Dostu Belediye Protokolü’ne imza atmayan Ayşe Ü...17:05 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çankırı’da ziyaretlerde bulundu17:05 İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını çaldılar17:04 Bakan Kacır: "Türkiye’nin astronotuyla gurur duymuyorlar”17:02 Bıçakla yaralama şüphelisi tutuklandı17:02 Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı17:00 Samsun’da çiftçilere tohum ve süt sağım makinesi dağıtıldı17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:59 Ali Koç: "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısında...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...
Sami Er
Yerel 22 Kasım 2016 - 16:58 Yorum: 0

Zonguldak Sağlık Yüksekokulu’nda akademik kurul toplantısı yapıldı

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Yüksekokul Konferans Salonu'nda Hemşirelik Bölümü, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ve Çocuk Gelişimi Bölümü...

Zonguldak Sağlık Yüksekokulu’nda akademik kurul toplantısı yapıldı

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Yüksekokul Konferans Salonu'nda Hemşirelik Bölümü, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ve Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim elamanlarının tümünün katılımıyla Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Sevim Çelik başkanlığında Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Yüksekokul Müdürü Sevim Çelik tarafından Yüksekokulda yeni göreve başlayan öğretim elemanlarını da bilgilendirmek üzere, Yüksekokulun kısa bir tarihçesi, misyonu, vizyonu, temel değerleri anlatıldıktan sonra, 2016 yılı Akademik Performansı, Mali Tablosu ve 2017 yılı planlamaları hakkında sunum yapıldı. Toplantıda ayrıca, 2016 yılında en fazla sayıda SCI,SCI-Expanded kapsamında yayın yapan, ulusal ve uluslar arası yayın yapan, ulusal ve uluslar arası bildiri sunan, kitap bölümü yazan, en fazla ders yükü ile eğitim-öğretim faaliyetlerine katkı yapan öğretim üyelerine Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Sevim Çelik tarafından başarı belgesi verildi. Toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber