Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Haziran 2016 - 14:58 Yorum: 0

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü’nde Kule Hakemliği Kursu Yapıldı

Türkiye Tenis Federasyonunca düzenlenen ve Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü tarafından organize edilen Tenis Kule Hakemliği Kursu yapıldı.

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü’nde Kule Hakemliği Kursu Yapıldı

Türkiye Tenis Federasyonunca düzenlenen ve Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü tarafından organize edilen Tenis Kule Hakemliği Kursu yapıldı. Daha önce yine Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü tesislerinde yapılmış olan çizgi ve gözlemci hakemlik kurslarını başarıyla tamamlayarak kule hakemliği belgesini almak üzere başvuran 14 Kule Hakemi adayı 3 günlük eğitim süresince eğitim aldılar.

Kule Hakemliği eğitimi Türkiye Tenis Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Erkan Çağlayan tarafından verildi. Kurs süresince teorik ve kortlarda uygulamalı olarak gerçekleştirilen eğitimlerden sonra yine uygulamalı ve teorik olarak yapılan sınav sonucunda başarılı olan adaylar kule hakemliği belgesini kazandılar.

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübüne ilk kez geldiğini ifade eden Türkiye Tenis Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Erkan Çağlayan bu tarihi kulübü çok iyi bildiklerini, faaliyetlerini ve başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini,65 yıllık başarılı ve ülke tenisine bir çok katkılar sunmuş olan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünde böyle bir eğitim faaliyetini vermekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. MHK Başkanı Çağlayan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü tesislerini çok iyi durumda gördüğünü, ayrıca çok geniş sayıda ve çeşitli yaş gurubundan çocukların eğitim aldığını görmekten büyük sevinç duyduğunu, tesislerin böyle yüksek standartlarda olmasını sağlayan ve sürekli bakımlı tutarak bu standartları devam ettiren, çok sayıda çocuğun tenis sporu içinde olmasını sağlayarak önemli bir hizmet sunan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Yöneticilerine de teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber