Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 20 Haziran 2022 - 11:58 Yorum: 0

Zonguldaklı yazar kadın hikayelerini kitaba döktü

Zonguldaklı yazar Şükran Balekoğlu Yamak, imza gününde hayranlarıyla buluştu.

Zonguldaklı yazar kadın hikayelerini kitaba döktü

Zonguldaklı yazar Şükran Balekoğlu Yamak, imza gününde hayranlarıyla buluştu.

Zonguldaklı yazar Şükran Balekoğlu Yamak, çıkardığı üçüncü kitabı, "İsimsiz Seyyareler'için bugün güzel sanatlar galerisinde imza günü düzenledi. İmza gününe yoğun ilgi gösteren vatandaşlar kitaplarını alarak Balekoğlu ile bol bol fotoğraf çektirerek kitaplarını imzalattı. "İsimsiz Seyyareler" kitabın içerisinde yaşanmış kadın hikayeleri yer aldı. Bir gün sürecek olan imza günü akşam saatlerinde sona erecek.

Yazar Şükran Balekoğlu Yamak, "İçeriği 5 tane kadın hikayesi. Ülkemizde biliyorsunuz kadınların mağduriyetleri, şartları yer alıyor. Kitap kadınların hayat hikayelerinden oluşuyor. Kitap yazmak için baya uğraştım. Ama ben kolay yazıyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber