Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır
Sami Er
Yerel 19 Eylül 2016 - 11:48 Yorum: 0

Zonguldak’ta 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı

Zonguldak'ta 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı.

Zonguldak’ta 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı

Zonguldak'ta 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı. Eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bazı okullarda tören düzenlendi.

2016-2017 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Kdz. Ereğli ilçesinde ilk tören Atatürk Anıtı önünde düzenlendi. Sabah 08.30'da yapılan törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz tarafından anıta çelenk sunulmasının ardından şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Kdz. Ereğli ilçesinde ikinci tören ise Nimet İlköğretim Okulu'nda düzenlendi. Törene Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kurmay Albay Aykut Manioğlu, Milli eğitim Müdürü Numan Korkmaz, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

"Eylül eğitimciler için yeni bir başlangıçtır"

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende konuşan Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, yeni eğitim öğretim yılının herkese hayırlı olmasını diledi. Eylül ayının sonbahar olmasına rağmen eğitimciler için yeni bir başlangıç olduğunu vurgulayan Korkmaz konuşmasında "Aslında Eylül sonbaharı, sonbaharda hüznü çağrıştırır. Ama biz eğitimciler için Eylül yeni bir eğitim yılının başlangıcı, yepyeni bir heyecan ve mutluluk demektir. Yeni bir eğitim yılı bizim için yeni umutlar, yeni hedefler ve yeni deneyimlerdir" dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise Ereğli Belediyesi olarak tüm öğretmen, öğrenci ve velilerin her zaman yanında olduklarını belirterek, öğretmenlerden çocuklara öncelikle özgüven aşılamalarını istedi.

Kaymakam Madenoğlu'ndan 15 Temmuz vurgusu

Törende konuşan Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ise 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarınca darbe girişiminde bulunulmasına değinerek, milletin demokrasi dışı bu harekete geçit vermediğini söyledi. Öğrencilere bilgisayar ve televizyonun esiri olmamaları tavsiyesinde bulunan Madenoğlu şunları söyledi; "Türkiye 15 Temmuz tarihinde menfur bir darbe ve işgal hareketine sahne oldu. Allah'a şükürler olsun ki demokrasiye zarar vermeden, devletimizin ve toplumumuzun başına daha büyük zararlar açmadan kahraman silahlı kuvvetlerimizin bu menfur olaya karşı çıkan mensupları, kahraman polisimiz ve kahraman halkımız bu menfur girişime karşı koydu. Biz istiyoruz ki bütün vatandaşlarımız devletine, amirlerine ve toplumu toplum yapan bütün amir kurallara uyarak hayatlarını idame ettirsinler." Konuşmasında öğrencilere kendisini dinleyip dinlemediklerini soran ve "Evet" cevabını alınca "Ne güzel hem kendi aranızda konuşuyorsunuz, hem beni dinliyorsunuz. Maşallah bu ne kabiliyet böyle" diyerek takılan Madenoğlu, çocukların bilgisayar ve televizyonun esiri olmamaları gerektiğini anlattı. Bilgisayarın olumlu yönlerinden faydalanılması gerektiğini dile getiren Madenoğlu, "Bilgisayar gibi teknolojinin son harikası bir üründen faydalanın. Ama bilgisayarın sizin zamanınızı çalmasına da asla müsaade etmeyin. Evinizde farkında olmadan bir hırsız olduğunu düşünün. Sizin zamanınızı çalıyor. Bilgisayardan iyi bir şekilde yararlanmaya bakın. Zamanınızı o bilgisayarın güzelliklerinden, faydalı şeyler öğrenerek geçirmeye bakınız. Eğer böyle yapmazsanız bilgisayarın esiri olursunuz. Siz Yüce Türk Milleti'nin birer ferdisiniz. Hiçbir zaman esareti tatmadınız ki bilgisayarın esiri olasınız değil mi? Bilgisayara da esir olmayacaksınız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Madenoğlu temsili olarak ilk ders zilini çalarak öğrencilerin sınıflarına girmesini sağladı.

Zonguldak’ta 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı

Zonguldak’ta 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı

Zonguldak’ta 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı

Zonguldak’ta 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı

Zonguldak’ta 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber