Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 04 Ağustos 2020 - 17:28 Yorum: 0

Zonguldak’ta 40 kişinin yaşadığı mahalleye giriş çıkışlar yasaklandı

Zonguldak'ın Çatalağzı beldesindeki Hacıoğlu Mahallesi'nde ikamet eden bir kişinin korona virüs testinin pozitif çıkması üzerine 40 hanenin bulunduğu...

Zonguldak’ta 40 kişinin yaşadığı mahalleye giriş çıkışlar yasaklandı

Zonguldak'ın Çatalağzı beldesindeki Hacıoğlu Mahallesi'nde ikamet eden bir kişinin korona virüs testinin pozitif çıkması üzerine 40 hanenin bulunduğu mahalleye giriş çıkışlar yasaklandı.

Edinilen bilgiye göre; Çatalağzı beldesine bağlı Hacıoğlu Mahallesi Taşocağı mevkisinde yaşayan Ahmet T.'nin arife günü yapılan korona virüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine bölgede çalışma başlatıldı. İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı karar doğrultusunda, 14 hanede 40 kişinin ikamet ettiği mahalleye giriş çıkışlar kapatıldı. Mahallenin girişine polis bariyerleri konuldu.

Mahallede ikamet eden vatandaşlara kumanya yardımı yapıldı. Mahalle muhtarı Yalçın Dursun, "Hastaneden kaptığını düşünüyoruz bu hastalığı. Bayramın 1. günü hastalanıyor. Buradaki evler karantinaya alındı. Bu vatandaşlar bizim kardeşlerimiz. Kendileri günlük kazançlarını odun satarak sağlıyorlar. Kumanya getirdik. Kaymakamlığımız bayramdan bir gün önce maddi yardımda bulundu. Kumanya yardımında da bulunuldu. Mahallenin giriş ve çıkışları kapatıldı. Polis ekipleri de nöbet tutuyor. 14 gün boyunca karantina altında olacaklar. Günlük kazançlarını eve getirdikleri için şu an onun sıkıntısını yaşıyorlar" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber