Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 16 Nisan 2014 - 15:48 Yorum: 0

Zonguldak'ta kayıp kadını arama çalışmaları sürüyor

Devrek ilçesinde 16 gündür kayıp olan 70 yaşındaki kadını arama çalışmaları, evinin çevresindeki ormanlıkta devam ediyor

Zonguldak'ta kayıp kadını arama çalışmaları sürüyor

ZONGULDAK (AA) - Devrek ilçesinde 16 gündür kayıp olan 70 yaşındaki kadını arama çalışmaları, evinin çevresindeki ormanlıkta sürüyor.

Özbağı köyü Hüseyinbeyler Mahallesi'nde eşi tarafından evde olmadığı fark edilen Döndü Karayel'i arama çalışmaları iki haftadır sonuç vermedi.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile jandarma ekipleri ve köy sakinleri, evin yakınındaki ormanlıkta kadını arama çalışmalarına devam ediyor.

Komşuları Karayel'in zaman zaman benzer şekilde kaybolduğunu, bir süre sonra eve döndüğünü belirterek, 16 gündür kayıp olmasının kendilerini endişelendirdiğini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber