Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Mart 2015 - 13:38 Yorum: 0

Zonguldak'ta "Kutlu Doğum Haftası" hazırlıkları başladı

ZONGULDAK (AA) - Çaycuma İlçe Müftülüğü, bu yıl gerçekleştirilecek "Kutlu Doğum Haftası" etkinliklerinin belirlenmesi için toplantı düzenledi.Bir restoranda düzenlenen toplantıya, Çaycuma...

Zonguldak'ta 'Kutlu Doğum Haftası' hazırlıkları başladı

ZONGULDAK (AA) - Çaycuma İlçe Müftülüğü, bu yıl gerçekleştirilecek "Kutlu Doğum Haftası" etkinliklerinin belirlenmesi için toplantı düzenledi.

Bir restoranda düzenlenen toplantıya, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir ve Çaycuma Müftüsü Mahmut Rauf Aracıklıoğlu katıldı.

Keçeli, yaptığı konuşmada, ilçede el birliği ile bir çok etkinliğe imza attıklarını ifade ederek, "Kutlu Doğum Haftası’nın hazırlıklarının paylaşılması, desteklerinize ihtiyaç duyulan konularda müracaat etmek için bu toplantı organize edildi" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber