Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 23 Eylül 2014 - 22:08 Yorum: 0

Zonguldak'ta midibüs ile kamyonetin devrilmesi

Konsere giden üniversite öğrencilerinin içinde bulunduğu midibüs ile arkasından gelen kamyonetin devrildiği kazada, 26 kişi yaralandı

Zonguldak'ta midibüs ile kamyonetin devrilmesi

ZONGULDAK (AA) - Ereğli ilçesinde konsere giden üniversite öğrencilerinin içinde bulunduğu midibüs ile arkasından gelen kamyonetin devrildiği kazada, ikisi ağır, 26 kişi yaralandı.

Bülent Ecevit Üniversitesinde (BEÜ) düzenlenen Funda Arar konserine giden Ereğli Denizcilik Fakültesi öğrencilerini taşıyan Hanefi Arslan yönetimindeki 67 EV 623 plakalı midibüsün, Terziler köyü mevkisinde devrilmesi sonucu yaralanan 26 kişi, Ereğli ve Zonguldak'taki hastanelerde tedavi altına alındı.

Yaralanan sürücü ile 23 üniversite öğrencisinin sağlık durumunun iyi olduğu, kazada aracın altında kalan 2 öğrencinin ise hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. 

Midibüsün arkasından gelen 37 YFU 48 plakalı kamyonetin de benzer şekilde devrildiği kazada, kamyonetin sürücüsünün yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

Hanefi Arslan yönetimindeki 67 EV 623 plakalı midibüs, Terziler köyü mevkisinde yan yatan Adem Duyan'ın kullandığı 06 JRK 90 plakalı kamyonete çarpmamak için direksiyonu kırınca devrilmiş, arkasından gelen kamyonet de benzer şekilde kaza yapmıştı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber