Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 25 Temmuz 2014 - 02:08 Yorum: 0

Zonguldak'ta sağanak

Ereğli'de etkili olan sağanak nedeniyle bazı araçlar yolda kaldı, caddelerde su birikintileri oluştu, heyelan meydana geldi

Zonguldak'ta sağanak

ZONGULDAK (AA) - Ereğli ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı araçlar yolda kaldı, caddelerde su birikintileri oluştu, heyelan meydana geldi.

İlçede etkili olan sağanağın ardından kent merkezindeki ve ara sokaklarda biriken suların kaldırımlara taşması nedeniyle iş yeri sahipleri zor anlar yaşadı. 

Mazgalların tıkanmasıyla oluşan su birikintileri nedeniyle ulaşım güçlükle sağlandı ve bazı iş yerlerini su bastı. Belediye ekipleri, iş yerlerindeki su birikintilerini vidanjörler vasıtasıyla tahliye etti.

Güldere Mahallesi 2. Abalı Sokak'ta aşırı yağışlar nedeniyle yolun bir bölümünde heyelan meydana gelirken, park halindeki Hidayet Tezcan ait 67 TC 372 plakalı otomobil, 30 metre sürükleyerek heyelanın meydana geldiği alana düştü.

Ereğli Belediyesi itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşlar tarafından araç düştüğü yerden başka bir araca halat bağlanarak çekilmeye çalışılırken, halata takılan İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş ve 3 vatandaş yere düştü.

Araç kısa süreli uğraşın ardından çıkarılırken, yolun bir bölümü trafiğe kapatıldı.

Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ateş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Güldere Mahallesi'nde yolun bir bölümünde heyelan yaşandığını belirterek, "Yağış nedeniyle park halindeki araç sürüklenerek heyelan alanına düştü. Araç bulunduğu yerden çıkarıldı. Bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Ekiplerimiz gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber