Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 24 Mart 2015 - 17:53 Yorum: 0

Zonguldak'ta "Ticaret ve Sanayi Odaları İstişare" Toplantısı

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ta "Ticaret ve Sanayi Odaları İstişare" Toplantısı düzenlendi.Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, toplantının ardından yaptığı...

Zonguldak'ta 'Ticaret ve Sanayi Odaları İstişare' Toplantısı

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ta "Ticaret ve Sanayi Odaları İstişare" Toplantısı düzenlendi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, toplantının ardından yaptığı açıklamada, 8 Nisan'da Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında düzenlenecek olan VIII.Ticaret ve Sanayi Şurası'nda, şehrin sorunlarını ilgililere iletme fırsatı bulacaklarını belirtti.

"Bu amaçla ilçe oda başkanlarımızla bir ön toplantı gerçekleştirdik" diyen Demir, "Zonguldak'ın sorunlarını bu şurada yetkililere aktaracağız ve çözüm aşamalarının takipçisi olacağız. Ayrıca bu toplantıları periyodik olarak gerçekleştirme kararı aldık. Bundan böyle ilçe oda başkanlarımızla daha sık bir araya gelip, fikir alışverişinde bulunacağız" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber